Misi urang

Kalayan Pokus Kualitas luhur, pangiriman gancang, anjeun pantes anu pangsaéna.

Séri unggulan

Sadaya pilihan anjeun kalebet di dieu. Kami gaduh sulaman tilu diménsi, kasus bantal, kaca spion, dompet, aksésoris rambut, kalung, cincin, anting, jimat, masker, saputangan, benang sulaman sareng alat set. Kualitas luhur, pangiriman gancang, anjeun pantes anu pangsaéna.

  • bj

Produk Anyar

Tentang Kami

CHERISH, didirikeun taun 1995, tempatna di Yiwu, Cina, ibukota komoditi leutik di dunya. CHERISH mangrupikeun pabrikan propésional anu khusus kana desain, produksi sareng pamasaran produk buatan tangan DIY. Salami 20 taun ka pengker, kalayan desain perusahaan anu kuat, pamekaran, kamampuan inovasi, kreasi industri DIY cross-stitch kanggo masihan sababaraha kaunggulan. Merk anu aya perusahaan: Ailuo, Aiyouwei, CHERISH, Cross-stitch, Diamond painting, Patchwork, Sulaman sababaraha siri produk utama nempatan posisi dominan di pasar. Langkung ti 2000 toko waralaba merek di panjuru nagara, industri diaku kapamimpinan. Wilujeng sumping di CHERISH.

Pencét anu Diulas

  • Warta perusahaan

    Cherish, diadegkeun taun 1995, tempatna di Yiwu, Cina, ibukota komoditi leutik di dunya. Éta fokus kana desain produk buatan DIY, produksi sareng pamasaran perusahaan produksi profesional. Misi kami pikeun ngadorong penjualan pelanggan ngalangkungan desain inovatif, qualit tinggi ...

  • Ngeunaan benang sulaman

    Pabrikan benang sulaman Cherish ngahasilkeun nyalira sareng dijual, pabrik sumber nyata, jumlah ageung sareng harga murah sareng harga murah, sumber mimiti-tangan absolut, jumlah ageung anu diutamakeun, Fitur produk milih bahan baku kualitas luhur, anu henteu gampang pikeun piling, henteu gampang ...

  • Sulaman mangrupikeun istilah umum pikeun pola hiasan anu bordir dina lawon nganggo jarum sareng benang.

    Sulaman mangrupikeun istilah umum pikeun pola hiasan anu bordir dina lawon nganggo jarum sareng benang. Aya dua jinis sulaman: sulaman sutra sareng sulaman bulu. Dina sutra atanapi serat atanapi benang sanés anu ditusuk ku jarum sareng desain sareng warna anu tangtu dina pasangan sulaman ...

HUBUNGAN JEUNG PIKASAN MATCHA LAIN

@MATCHAKARI